Pagaminta Prancūzijoje

Pagaminta Prancūzijoje

Mes kuriame disciplinuotai. 

 

Kiekvienas iš CELEMI produktų kuriamas vadovaujantis aukščiausiais kokybės ir efektyvumo standartais. Kuriant kiekvieną naują produktą, į jo kūrybą įtraukiami būtent to produkto kategorijos stipriausi profesionalai. Tokį, itin aukštais standartais paremtą, kūrimo procesą mes vadiname DISCIPLINA.  

CELEMI veido kaukės sukurtos lyderės poziją ne tik Prancūzijoje, bet ir Europoje išlaikančios itin pažangios kosmetikos laboratorijos, kuri įsteigta dar 1996 metais. Tai viena daugiausiai inovacijų veido kaukių kategorijoje sukurianti kosmetikos laboratorija Europoje.  

“Maždaug 10 % mūsų personalo yra produktų vystymo padalinio sudėtyje, todėl mes ne tik kuriame naujus produktus, bet ir formuojame naujas tendencijas odos priežiūros srityje “, - pasakoja kompanijos prezidentas. 

Visi gamybos procese naudojami ingredientai yra 100 % sukurti Prancūzijoje. Gamintojas, kuris itin griežtai laikosi kokybės kontrolės, šiuo metu savo produkciją pristato daugiau nei 40-yje pasaulio šalių. Kokybė, inovatyvumas, ekspertiškumas būtent veido kaukių srityje buvo kriterijai, kurie nulėmė šio gamintojo pasirinkimą CELEMI veido ir kaklo kaukės gamybai. 

„Pačios kaukės kūrimo procesas užtruko daugiau nei metus. Ypatingas dėmesys buvo skiriamas ingredientų parinkimui ir tinkamo pagrindo pritaikymui tam, kad CELEMI kaukė suteiktų maksimalų rezultatą ją naudojančioms moterims“, - apie kūrybos procesą pasakoja Kira Marthic, eksporto projektų vadovė. 

CELEMI kaukės pagrindui buvo pasirinkta bioceliuliozė, kuri yra ne tik labai plona, bet ir 100 % natūrali medžiaga. Pati bioceliuliozė buvo sukurta medicininiu tikslu, gydyti ypatingai jautrią apdegusią odą ir tik vėliau atrado pritaikymą kosmetikos priemonių gamyboje, dėl savo efektyvumo siekiant nuraminti, sudrėkinti ir atstatyti pažeistą odą.  

„Kaukės pagrindas gali būti skirtingas, CELEMI veido ir kaklo kaukei pasirinkome bioceliuliozę, nes tai yra viena inovatyviausių ir efektyviausių medžiagų veido kaukėms. Ypatingai vertinama dėl unikalių gydomųjų ir odą regeneruojančių savybių. Ji pagaminta biotechnologijų pagalba ir yra išgaunama natūralios fermentacijos būdu iš kokosų vandens. Bioceliuliozė yra ženkliai efektyvesnė už lakštines kaukes, nes turi puikų sugeriamumą ir idealų sukibimą su oda. Ji yra ekologiška, natūrali, gaivinanti ir suteikianti nepakartojamą komfortą odai“, - toliau pasakoja gamintoją atstovaujanti ekspertė. 

 

Kadangi DISCIPLINAI svarbi kiekviena detalė, CELEMI veido ir kaklo kaukė yra: 

Pagaminta geriausioje laboratorijoje Prancūzijoje; 

Sprendžia vieną dažniausių DISCIPLINOS problemų – neleidžia pamiršti kaklos odos, kuri dažnai pirmoji išduoda bėgančius metus; 

Jos pagrindą sudaro geriausia įmanoma medžiaga – bioceliuliozė; 

Ji yra užpildyta inovatyvios sudėties serumu, kurio aktyvūs ingredientai, tokie kaip hialuronas, jūrinis kolagenas, alavijo ekstraktas ir patentuotas komponentas FucogelÒ, suteiks maksimalų odos drėkinimą, tad Jūsų oda taps skaisti, švytinti, nuraminta ir pridrėkinta.  

Detaliau apie aktyvius ingredientus skaitykite čia.

 

Grįžti į tinklaraštį