Efektyvu, nes patikrinta mokslo

Efektyvu, nes patikrinta mokslo

Perskaičius šį tekstą susipažinsi su itin efektyviais drėkinamaisiais kosmetikos ingredientais, sužinosi mokslo įrodytus faktus apie juos, ir kaip jie gali prisidėti prie tavo odos drėkinimo. Būk disciplinuota, ir perskaičiusi pirmąjį sakinį, atidžiai skaityk iki paskutinio.

 

Bioceliuliozės lakštas – tarsi antroji oda.

 

Tačiau prieš kalbėdami apie aktyviuosius komponentus, susipažinkime su medžiaga, kuri padeda joms tapti dar veiksmingesnėmis. CELEMI veido ir kaklo kaukės pagrindas pagamintas iš bioceliuliozės, kuri yra 100 % natūrali ir itin plona medžiaga. Ji puikiai priglunda prie epidermio, tarsi antroji oda. Bioceliuliozės pluoštas gali savyje išlaikyti iki 100 kartų didesnį kiekį nei pats sveria, todėl jis pasižymi labai geromis absorbcinėmis savybėmis, o tai neleidžia kaukės serumui nutekėti. Bioceliuliozės skaidulos mažesnės už smulkiausią veido raukšlelę, todėl yra užtikrinamas efektyviausias veikliųjų medžiagų patekimas į odą. Bioceliuliozė yra gaunama iš kokosų vandens mikrobiologinės fermentacijos būdu. Kokosų vandenyje yra lipidų, baltymų, taip pat A, C ir B grupės vitaminų, mineralinių medžiagų, natūralių vaisių rūgščių. Tokia sudėtis gerai veikia jautrią odą, skatina greitą jos regeneraciją ir apsaugo ją nuo neigiamo išorinės aplinkos poveikio. Itin svarbu, kad šį gėrį pajustų ne tik veido oda, bet ir kaklo. Ar žinojote, kad kaklo oda sensta greičiau nei veido ar kūno ir yra linkusi į matomą priešlaikinį senėjimą? Gležna šios srities oda turi mažiau riebalinių liaukų ir yra plonesnė, o tai reiškia, kad ji labiau linkusi į dehidrataciją, raukšles, stangrumo ir elastingumo praradimą. Kaklo odos ignoravimas – viena dažniausių moterų daromų disciplinos klaidų, dėl kurios vėliau ar anksčiau gailisi visos.

 

 

Hialurono rūgštis – intensyviam drėkinimui

 

Vienas pagrindinių kaukės serumo ingredientų yra aukščiausios kokybės hialurono rūgštis.

Ar žinojote, kad Hialurono rūgštis yra vienas iš svarbiausių mūsų kūno komponentų? Ji funkcionuoja audiniuose, surišdama ir pritraukdama vandenį, skatina elastino ir kolageno sintezę, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir padeda atrodyti jaunai. Hialurono rūgštis yra labai galinga drėkinamoji priemonė. Įsivaizduokite, panašiai kaip kempinė, hialurono rūgštis gali absorbuoti drėgmę iki 1000 kartų daugiau nei jos svoris. Todėl kosmetikoje hialurono rūgšties koncentracija nebūna labai didelė (dažniausiai 1–3 proc.).

 

Tačiau svarbu žinoti, kad hialurono rūgštis turi ir „priešų“. Per didelis saulės spindulių kiekis (deginantis saulėje ar lankantis soliariume) sumažina šios rūgšties kiekį odoje. Kompiuterinė radiacija, magnetiniai laukai, toksinai, nesubalansuota mityba, silpnas imunitetas, stresas, per didelis vaistų vartojimas ir ligos taip pat sukelia hialurono rūgšties nykimą. Todėl priemonės su hialurono rūgštimi yra labai gerai toleruojamos ir itin retai sulaukia šalutinio poveikio.

 

Jūrinis kolagenas – nepriekaištingam odos elastingumui

 

Faktas, tai vienas veiksmingiausių komponentų kosmetikos gamyboje. Pats kolagenas tai  - struktūrinis baltymas, sudarantis jungiamąjį audinį ir suteikiantis jam elastingumo ir tamprumo. Bėgant metams kolageno kiekis mažėja, sutrinka natūrali jo sintezė, todėl oda praranda elastingumą ir atsiranda pirmosios raukšlelės. Gera žinia, kad kosmetikoje jau pradedamas naudoti jūrinis kolagenas. Jis yra išgaunamas iš jūrose gyvenančių žuvų kaulų arba jūros dumblių. Jūrinis kolagenas suteikia odai stangrumo ir švelnumo, bei turi antioksidantinių savybių, todėl apsaugo odą nuo neigiamų aplinkos veiksnių.

 

Alavijo ekstraktas – odos nuraminimui

 

Alavijo ekstraktas - idealiai  tinka sausos odai priežiūrai. Iš mėsingų alavijo lapų išgaunamas  alavijo ekstraktas yra turtingas vitaminų, amino rūgščių, polisaharidų, mineralinių druskų, baltymų, aminorūgščių ir enzimų. Alavijo ekstraktas padeda kaupti drėgmę, bei patekti drėgmei į giliuosius odos sluoksnius, taip pat jis slopina uždegimus, padeda odos ląstelėms atsinaujinti ir suteikia odai sveiką išvaizdą.

 

Unikalus ingredientas FUCOGEL® - šilkinės odos efektas

 

FUCOGEL® -  natūrali grožio ir odos priežiūros priemonė. Jos formulę sudaro trijų sacharidų derinys: L-fukozės, D-galaktozės ir galakturono rūgšties. Šis ingredientas padaro odą neįtikėtinai švelnią, minkštą, tiesiog šilkinę, suteikia trokštamą elastingumo ir komfortiškumo pojūtį.

 

Efektyviausias komponentas pasaulyje

 

Paskutinis, bet labai svarbus komponentas tavo odos priežiūroje esi Tu ir tavo disciplinuotas kosmetikos naudojimas. CELEMI ekspertai įrodė, jog visa kosmetika bevertė, jeigu svarbiausias vaidmuo nebus atiduotas Tau. Laikykis disciplinos ir išlaisvink savo natūralų grožį.

 

 

Visus šiuos komponentus rasite ir itin disciplinuotoje CELEMI bioceliuliozės veido ir kaklo kaukėje. 

Grįžti į tinklaraštį